Dé adventkalender - Dag 24

Dé adventkalender - Dag 24

De laatste dag van de adventkalender is aangebroken. Lees je mee?

Vandaag is dan de laatste dag van de 1e haken en haakpatronen adventkalender. Vandaag mag jij het laatste zakje open gaan maken en het laatste patroon gaan haken. Vandaag sluiten we ook direct de adventkalender af met lootjes trekken voor de eindprijs.

 

Zullen we eerst maar het laatste zakje open gaan maken?

 

 

In het laatste zakje van de adventkalender zit een windlicht, een kaarsje en een bolletje katoen. Met kerst wil iedereen graag bij zijn of haar geliefde, familie, vrienden of andere dierbaren zijn. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen mogelijk, om welke reden dan ook. Maak dit windlicht en steek het kaarsje vanavond aan voor diegene die jij moet missen...

 

 

Download via deze link het patroon;

Haakpatroon adventkalender - kerstlichtje

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Dan gaan we nu door naar de loterij en tevens de afsluiting van deze adventkalender!

Allereerst willen wij namens team haken en haakpatronen, Caro's Atelier en CuteDutch iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons, jullie enthousiasme en eerlijke reacties. Voor ons was deze adventkalender ook een eerste keer en enorm spannend om te maken. Wij hopen natuurlijk dat jullie erg blij zijn met de opzet van de 1e kalender, de cadeau's en de bijbehorende patronen. Jullie feedback nemen wij zeker mee naar een volgende editie. 

 

Dan nu de uitslag van de loterij;

 

 

Via online nummers genereren hebben wij een nummer uitgeloot. Nummer 10 had de fotograaf, deze is dan ook uitgesloten van de trekking. Zoals je hierboven kan zien is het nummer 187 die het fantastische Studio Pack van Catona heeft gewonnen! Meld jezelf via info@hakenenhaakpatronen.nl en dit pakket komt zo snel mogelijk je kant op.

 

 

Wij zijn ook erg benieuwd wie er heeft gewonnen!

 

Hele fijne feestdagen toegewenst en hopelijk tot een volgende keer :)

Reacties

 1. Marianke Marianke

  Eindelijk tijd om te haken. Wat is het leuk. Ik heb het haakwerk voor om het potje af maar het is iets te groot en glijdt er dus af. Hebben jullie een tip?

 2. Monique Monique

  Ik kan vandaag het laatste pakje niet uitpakken. Ben tot na de kerst niet thuis dus weet niet welk lot nummer ik heb. Hoop dat ik dinsdag avond mag kijken en eventueel reageren.
  Groetjes Monique

 3. Sylvia Sylvia

  Heb nu pas even tijd om op de blog te kijken. Ik wil jullie erg bedanken voor alle leuke pakjes die ik mocht openen. Sommige patroontjes heb ik gebruikt om aan vrienden een extra leuk kerst presentje te kunnen geven en mijn dochter heeft mijn producten gretig gebruikt om aan haar collega's uit te delen. De kerstboom met koelkastmagneet siert de koelkast bij mijn moeder. (de mijne is ingebouwd)
  Ik wacht al vol ongeduld op de kalender van volgend jaar.
  Hele fijne kerstdagen en een goed 2018

 4. Lydie Lydie

  Dank jullie wel voor dit fantastisch initiatief. Momenteel maak ik een zeer moeilijke periode door. Jullie hebben mij elke dag weer een beetje vreugde geschonken. Dank jullie wel ! Volgend jaar doe ik zeker weer mee ! Fijne feestdagen !

 5. Marion Marion

  Het laatste pakje alweer. Ik wil iedereen heel erg bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, voor alle energie en tijd die er in is gestoken. Iedere dag was het weer een feestje, ik heb er van genoten! Voor iedereen hele fijne feestdagen en een geweldig, gezond en creatief 2018.
  Nummer 187 gefeliciteerd met dit geweldige cadeau!

 6. Eva Eva

  Bedankt voor het idee en het pakket, ik heb ervan genoten! Fijne kerstdagen en alle goeds voor een creatief 2018!

 7. Bets Bets

  Wat een leuk pakket. Ben volgend jaar zeker weer van de partij. Bedankt voor de leuke presentjes en patroontjes.
  Hele fijne feestdagen en een creatief 2018 voor iedereen.

 8. KvE KvE

  Bedankt voor een ieder doe meegewerkt heeft aan deze adventskalender. Ik heb er enorm veel plezier aan beleefd. Jammer dat het al over is

 9. Doreen Doreen

  Wat een ontzettend leuk pakket met zoveel variatie. Voor elk wat wils. Wat een werk voor jullie om dit zo samen te stellen! Petje af hoor. Ik heb er enorm van genoten. Volgend jaar doe ik weer mee. Voor jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2018.

 10. Heleen Heleen

  Jullie bedankt voor het leuke pakket...
  Ik heb erg genoten van elke dag weer een verrassing.
  Ook de patroontjes erg leuk...ook om later nog een keertje te gebruiken.

 11. Petra Petra

  Dank je wel voor de leuke adventskalender. Elke dag weer een verrassing om pakjes open te maken. Kijk al weer uit naar volgend jaar :) Hele fijne Feestdagen en een goed 2018

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden